Atelierul de creatie Regalo Art

Bun venit in atelierul de creatie RegaloArt! Povestea mea incepe in anul 2012 inainte de Sarbatorile de iarna, cand am fost la un magazin cu obiecte de decor pentru casa. Aici am achizitionat cateva cutii din lemn cu capac pentru a le oferi cadou celor dragi. La plecare consultantul magazinului mi-a sugerat ca aceste cutii din lemn pot fi decorate manual cu tehnica decoupage.


Totul a fost curiozitate la inceput, referitor la aceasta tehnica, apoi am inceput sa caut informatii si tutoriale despre cum se realizeaza tehnica decoupage. Aceasta lume plina de culoare, texturi si forme era magica si fascinanta pentru mine.
Dupa o perioada de timp am inceput sa pun in practica ceea ce am invatat si decoram obiecte de lemn pe care le faceam cadou prietenilor. Daca in primii ani am lucram pe obiecte din lemn, cu timpul m-am regasit si in obiectele din sticla si ceramica.
In anul 2018 am deschis magazinul nosstru online, iar in anul 2021 l-am extins si pentru clientii nostri din afara tarii construind o pagina in limba engleza.Sunt incantata sa impartasesc cu voi pasiunea mea pentru frumos si va invit sa va alegeti produsul dorit care sa va aduca bucuria in suflet.
Simona Ioana Miclea
Fondatoarea RegaloArt

Regalo Art

Regalo Art este despre arta si imaginatie. Fiecare obiect este creat cu atentie si pasiune. Inspiratia transmite emotia artistului, care creeaza pentru a da oamenilor cadouri unice.

Regalo Art este despre creatie, despre frumusetea cadourilor neasteptate, despre bucuria de a avea un obiect handmade oferit cu pretuire si afectiune. Un element care te face sa iti amintesti cu drag de persoanele care ti l-au oferit.

Regalo Art este despre a impartasi. Un sentiment aparte care te aduce mai aproape de emotia unei bucurii atunci cand primesti un cadou care cuprinde gratia si frumusetea unei declaratii de pretuire si iubire.