TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII PENTRU WWW.CADOURI-UNICATE.RO

1. Informaţii despre companie

Regalo Art  este un Atelier de Creatie care produce si comercializeaza cadouri „hand made” unicate.
Website-ul www.cadouri-unicate.ro este proprietatea companiei Regalo Art fiind administrat si actualizat de catre firma mentionata mai sus.
Regalo Art
Adresa: Str. Buzaului, 2C, Loc. Oradea, Jud. Bihor, România
E-mail: comenzi@regaloart.ro

2. Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea Regalo Hand Made (denumită în continuare “Regalo”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul www.cadouri-unicate.ro ).
Prin utilizarea www.cadouri-unicate.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.
Includerea oricăror produse sau servicii pe www.cadouri-unicate.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.
Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe www.cadouri-unicate.ro la momentul plasării comenzii.

3. Preţurile şi costul de livrare
Preţurile afişate pe www.cadouri-unicate.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ costul de livrare

4. Cost de livrare:

Costul livrarii este 30 lei. Costul de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare al comenzii.
Pentru comenzile din judetul Bihor produsele pot fi ridicate personal de la sediul nostru.

5. Plasarea comenzii de catre dumneavoastra

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul www.cadouri-unicate.ro, prin telefon sau prin e-mail.
Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp.

6. Livrare comenzilor

Livrarea comenzilor dumneavoastra se face prin curier.
Timp de livare: 2 zile de la plasarea comenzii in timpul saptamanii de luni pana vineri pentru produsele existente in stoc. In cazul in care comanda este plasata vineri va rugam sa specificati daca doriti livrarea in ziua de sambata. Pentru comenzi plasate in week-end si in timpul sarbatorilor legale timpul de livrare este de 4 zile.

Pentru produsele cu precomanda timpul de livrare este de 7 zile.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactaţi la telefon sau prin formularul de contact.

7. Anularea comenzii

In cazul in care doriti anularea comenzii va rugam solicitati acest lucru telefonic sau prin formularul de contact.

8. Garantia produselor

Toate produsele achizitionate accesand www.cadouri-unicate.ro beneficieaza de Garantia noastra.

9. Returnarea produselor

Odata comandate si receptionate produsele nu pot fi returnate.

10. Modalitati de plată

Plata comenzii o veti face la curier in momentul livrarii coletului.

11. Erori de tiparire

Regalo Hand Made. nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Regalo Hand Made. isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

12. Daune la transport

Daca produsele livrate dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune utilizand formular de contact din pagina „Contact” si are dreptul de a refuza ridicarea produsului.
Folosind site-ul www.cadouri-unicate.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.cadouri-unicate.ro. Regalo Handmade isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site.
Fiți la curent cu orice schimbare efectuată în cadrul acestei Politici de confidențialitate vizitând pagina noastră web. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

13. Ambalarea produselor

Pentru produsele livrate in localitatea Oradea ambalarea se face in folie transparenta si punga de cadou.
Pentru produsele livrate inafara localitatii Oradea ambalarea produselor se face in folie de protecție cu bule pentru obiecte fragile și apoi în cutie de carton speciala pentru transport.

14. Certificatul de autenticitate

Certificatul de autenticitate al produsului se eliberează la cererea cientului.

15. Precomanda

Produsele din precomandă se pot realiza la cerere aproximativ din punct de vedere al formei, culorii. marimii și dimensiunii.
Fiecare produs este unicat , majoritatea sunt serii mici și chiar dacă se repetă anumite modele la comandă ele nu sunt niciodată identice, pentru că fiecare piesă este lucrată manual și poarta amprenta momentului in care a fost realizata.