Trăim într-o lume în care multe lucruri sunt produse în masă. Este minunat că unele lucruri sunt fabricate în cantități mari pentru a satisface o cerere la nivel mondial pentru asta. Dar este, de asemenea, minunat că din ce în ce mai mulți oameni de pretutindeni încep să aprecieze lucruri care sunt făcute de mână în cantități mici.

Iată de ce lucrurile Hand made- lucrate manual, conteaza.

Handmade este noul tip de manufactura

Ultimele decenii au înregistrat o scădere constantă a producției tradiționale . Este trist pe de o parte, pe de altă parte, a pregătit calea pentru un nou tip de producție una care cuprinde potențialul uman. A cumpăra un produs realizat manual este despre a afirma și de a da viață continuă vocii umane. Este in natura umană să valorizeze Spiritul creativ. Când creezi ceva, lași o parte din tine în acel ceva iar când ai terminat de creat te mândrești de lucrul realizat pentru că te vezi în el. Când cumperi ceva pe care altcineva l-a făcut, tu te-ai reflectat în acea alegere. Indiferent dacă este vorba de culoare, textură, formă sau doar starea de spirit în care a fost facut acel produs; un produs care a fost conceput ca o expresie a persoanei cu spirit creativ este prețuit și apreciat cu mult peste un produs care a fost făcut pentru consumul mondial de masă.

Articolele realizate manual sunt create într-un mediu de bucurie, onoare și respect

Ați studiat vreodată spațiul de lucru al unei persoane care creează și traiește din asta? Creațiile lor sunt aproape întotdeauna făcute într-un spațiu de bucurie, onoare și respect. Aceleașii valori într-un fel se găsesc în interiorul unui articol realizat manual.

Un produs handmade – realizat manual nu poate fi duplicat

Niciodata două obiecte fabricate manual nu sunt identice. Variațiile de culoare, umbrire, textura, formă și fibră sunt inerente unui articol realizat manual. Nu există două elemente la fel, astfel încât fiecare produs este unic. Aceasta înseamnă că fiecare articol realizat manual este de asemenea unic. Ce nu ți-ar putea place la asta?

Totul este mai frumos când este făcut cu inimă

Puteți să le oferiți oamenilor un obiect de decor creat în masă, sau îi puteți încânta cu o creație lucrată manual. O schimbare a consumatorilor se întâmplă. Din ce în ce mai mult, oamenii sunt dispuși să fie educați cu privire la valoarea unui obiect care este făcut manual. Oamenii încep să viseze despre lucruri care nu există, dar ar trebui ca apoi să le aducă la viață. Acesta este motivul pentru care produsele lucrate manual conteaza. Cu siguranță toată lumea poate înțelege asta.