Sărbătoarea Sf. Ioan reprezintă încheierea oficială a sărbătorilor de iarnă. Se spune ca această zi este una a bucuriei, a armoniei și a veseliei. La noi mulți oameni poartă numele de Ioan, Ion, Ioana, Ionela, Ionuț și petrec în această zi. Iar unde este vorba de petrecere sunt prezente și cadourile alese.

Acesta este unul din motivele pentru care în acestă zi de sărbătoare nu lipsesc nici cadourile pentru cei dragi și apropiați sufletului care poarta acest nume.

Cadourile încurajează oamenii să se concentreze asupra plăcerilor simple ale vieții care aduc bucurie sufletului. Cu toții avem în jurul nostru cate un Ioan sau o Ioana care merită rasfățați cu atenția pe care le-o oferim atunci când alegem un cadou inedit pentru ei.

Alege să aduci fericirea în viața celor apropiați prin gesturi mici.

Cadouri pentru bărbați: cutii de vin personalizate , sticle de băutură decorate cu imagini de orase sau cafenele, casete pentru depozitarea sticlelor decorate, pahare de vin decorate cu grafică personalizată.

Cadouri pentru femei: Vaze din sticlă decorate, casete din lemn, veioze personalizate, tăvi cu grafică florală, ceasuri de masă , rame foto , recipiente petru păstrarea cafelei, cutii de pâine, carafe din ceramică.

Cadouri pentru copii: veioze rezistente personalizate cu imagini din lumea de basm a copilăriei.

Ca urmare ar fi de preferat să te pregătești din timp pentru petrecerea de Sf.Ioan care încheie sezonul sărbătorilor de iarnă. Sfântul Ioan este o onomastică importantă, de aceea este de preferat să oferi un cadou unicat care aduce bucurie. Luna cadourilor a trecut dar cei sărbătoriți în această zi merită să fie tratați regește, asa că ajută-i să se simtă bine de ziua lor cu o amintire de neuitat.

La mulți ani, Ioan!

La mulți ani, Ioana!

ALEGE CADOUL